Followers

Friday, June 10, 2011

jawapanku jawapanmu jua.:P

haha,mengarut sungguh
semakin karut lah kalau dah suruh aku buat
haha
oke la demi nak menjawab soalan cik aniss,
ni jawapan jangan tanya lah fakta ke auta.
wahaha
oke 1st question,,

AWAK RASA AWAK HOT TAK????
hot gila aah.mane taknye tadi baru pas kene bebel ngan umi,
waaah,panas je ati aku.
heE

UPLOAD WALLPAPER YANG AWAK GUNA SEKARANG
alaaaa,nak kene upload ke?
tak menarik lah.
tapi takpe lah
member-2 takesah
heE


CECITER PASAL GAMBAR TERSEBUT
sape kate takde makne,
bermakne pe pic ni
erm,,pic ni sebenarnya aku letak kat number 'die'
so,ble 'die' mesej or call pic ni akan kuaa laa kan,
so sekarang bila die dah jarang takde langsung mesej gua
gua pon letak la pic ni,
konon-konon pengubat rindu aa
haha
so sekarang tiap-tiap hari gua boleh tengok pic ni
rase cam dekat je ngan 'die'
heE

KALI TERAKHIR KORANG MAKAN PIZZA
err,,,29feb kot
xpasti lah tarikh tu
tapi yang pasti pas tengok khurafat yang dibelanje oleh abg aiman gemok
haha

LAGU TERAKHIR YANG KAMU DENGAR
cinta mati,sixth sense
sedap lagu ni
*tiba-tiba terminat lak lagu ni,
heE





AWAK BUAT APA JER MASA JAWAB TAG NI
ape soalan da tak mencabar langsung
mestilah ngah atas garisan sambil search pic yang cantik-2 tok nak dirembat masuk belog,
wakaka

NAMA PANGGILAN SAYA SELAIN NAMA PENUH
kat ofic memangbanyak gila lah nama panggilan aku,sampai aku pon tak caye yang dorang ngah panggil aku,haha antare ny ade la cam ni
uii,wooi,hii,hoii,huii,weii,
adik,anis,kecik,manisa,atira,atikah,
dan macm-2 lagi lah,
mybe dorang takleh terima kot nama aku ANISAH
:D

SIAPA YANG SAYA NAK TAG 5 ORANG

ORANG NO.1 TUH SIAPA
semestinye lah Bff aku,
geng bas skolah lah kate kan
haha

LUAHKAN SESUATU DEKAT NO.5
lyssa u ni cute dan pandaii laa
thx banyak 
saya banyak belajar dari belog awak
terima kasih banyak tau awak
:D

NO.3 ADA HUBUNGAN DENGAN SIAPA
oh,ain?best partner kat ofic
mestilah ade hubungan ngan bf die
tanye pulak
apee laa

 NO.2 PULAK BAGAIMANA
hH?
haha.taktau nak cakap,
xxknal.
tapi aku suka bukak belog belliau.
waah
bangge la tu
hehe

KATA-KATA CINTA KEPADA NO.4
aik?wajib ea?
oke laaa.
atin iii lap u,
mmuahgmmuahhmuahh
hehe

FAKTA MENGENAI 5 ORANG YANG KAMU TAG
Sri Jennie : die ni kaki shopping,orang banyak duit kan boleh laa.*ayni jangan marah,heEE... em,,die cantik & pandai bergaya,,,
hH:ermmm,belog beliau menarik,suka baca,peace yaw.:)
Ain Aurush : die ni suka layan korea,kat ofic law senyap je mesti die ngah berdrama ditempat sendiri.haha,lagi satu,ain ni law pki baju pepon cantik.aku suka tgok
Fatin Fazlina : erm,die classmate aku kat poli,sem depan kitorang satu rumah sewa,,,,em..die ni kiut laa bagi aku
Lyssa Dollixious-Full : die ni juga blog idol saya



sekian sahaja dari saya untuk kali ini.
sekian terima kasih.  :)



4 comments:

  1. hahhaha..ngek..leh plak mensambung2..

    ReplyDelete
  2. pe ni muah2 kat aku ni???
    ang pmpuan mne blh wat gtu...laki xpa...
    hheheheh....thanz nisa oiii...

    ReplyDelete
  3. awak ! haha . tags nei amende ha ?

    ReplyDelete