Followers

Monday, November 18, 2013

macam comel comel je ,macam cantik cantik je .hehe

harini saye berniat nak rase macam comel comel je saye, so sy pun join laa contest macam comel comel je,macam ncem ncem je,ncem ke? hehe.

tempek header dulu.
1



2



3


4


5


6


7


8


9


10


CUMIL X KITE,hehe
ni anak murid kite mase kite jadi cikgu dulu,sekarang dah jadi anak cikgu,hehe xde kaitan.kalau nak join maii le ramai3 klik sini..itu saje sekian,peace

24 comments:

  1. salam perkenalan..

    datang dari segmen yang sama..

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  2. salam p'kenalan dari segmen yg sama...jom follow tite.. done follow u http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  3. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. cumilkan,anak murid sy tu.selamat bersegment jugak.:)

      Delete
  4. happynye die :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hepy laa dpt maen je, xyah belajar.hihi. selamat bersegment

      Delete
  5. alooooo mate die kenyit kt spe tu ..huhu
    bw here :)

    ReplyDelete
  6. alo...comelnya...(^_^)

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  7. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  8. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  9. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  10. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  12. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^ alah .. ttp mata pula. heheh

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  13. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete
  14. Anda ditag. Jom join. Banyak hadiah menarik tau! queenamylia.blogspot.com/2013/11/happy-giveaway-by-ain-rahman_2771.html . Komen sekali ye. Thanks :)

    ReplyDelete